Up 2012.09.19-31 - Kréta Prev Next Slideshow

 Předcházející foto  Další foto  Index
DSC_7576_2
DSC_7604_1
DSC_7624_2
DSC_7626_1
DSC_7630_2
  P1080111_1.jpg - Nebyla bych to já, abych nezkusila, jak chutnají nezralé olivy. Co si budeme povídat hnusně hořkokyselé jsou i zralé olivy, protože než se dostanou na náš stůl projdou dlouhým procesem přípravy. Zelené a černé olivy jsou tentýž druh, zelené se sklízejí na podzim, černé obvykle v prosinci. Zelené olivy se zpracovávají fermentačním procesem, kdy jsou naloženy ve slaném nálevu. Černé olivy se nechávají zoxidovat na vzduchu.  
DSC_7659_3
DSC_7673_2
DSC_7676_2
DSC_7690_2
DSC_7695_2

Nebyla bych to já, abych nezkusila, jak chutnají nezralé olivy. Co si budeme povídat hnusně hořkokyselé jsou i zralé olivy, protože než se dostanou na náš stůl projdou dlouhým procesem přípravy. Zelené a černé olivy jsou tentýž druh, zelené se sklízejí na podzim, černé obvykle v prosinci. Zelené olivy se zpracovávají fermentačním procesem, kdy jsou naloženy ve slaném nálevu. Černé olivy se nechávají zoxidovat na vzduchu.
Počet fotek: 435 | Home | Novinky ve fotogalerii | Nápověda